Na een maandje
Het is nu al 2,5 weken geleden sinds ik een neiuwe gezin heb aangevraagd, maar er zit nog niet zo veel actie in. Angela, mijn representative hier, had een gezin gevonden, maar die woonden in een ander stadje en die moeder moest elke ochtend om 6 uur werken, en ik zou er dan elke schooldag om 4 uur uitmoeten! Dus toen is dat toch niet doorgegaan. Nu heb ik zelf een beetje initiatief genomen en andere exchange studenten gevraagd of zij nog wat weten bij hen in de buurt! dus das maar weer even afwachten. Opzich wel spannend als ik weer naar een andere staat ga en op een nieuwe school kom!
Het is gewoon ongelooflijk hoeveel huiskwerk ik hier heb! Al je hw wordt hier becijferd, dus je moet het wel echt doen.. Voorderest gaat het oke op school, wiskunde is wel moeilijk met al die begrippen in het engels en ik weet nog niet zoveel van American History, maar de rest gaat allemaal wel!
Volgend weekend heb ik leuk een trip! We vertrekken, samen met 21 andere ayusa studenten, op donderdag ochtend heel vroeg. Dan is er een heel programma voor de komende 4 dagen en gaan we zondagavond weer terug! Ik heb daar wel echt zin in! Het is ook wel leuk om al die andere exchange studenten te ontmoeten, want zij kennen elkaar allemaal al van de orientatie aan het begin van het schooljaar, maar toen was ik hier natuurlijk nog niet!
Kusjes uit Colorado!
he lekkertje, je moet wel nog even schrijven waar die hele leuke trip naar toe gaat he.......